Mi smo tvrtka koja je na tržištu sa svojim radom prisutna od 2007 godine te smo prošli nekoliko reformi od obrta do poduzeća, uspona i padova u borbi s konkurencijom kao i sa svim nedačama koje su nas snašle,od recesije 2008 do pandemije gdje smo pretrpili veliki udarac , ali na kraju izašli kao veliki pobjednici utrostručivši svoje poslovanje u samoj pandemiji. 

U zadnjih deset godina smo aktivno bili na tržištu kao tvrtka za završne radove u graditeljstvu ,te smo sudjelovali i u završnim radovima na montažnim kućama odakle se rodila ljubav prema izradi montažnih kuća. Aktivno samostalno gradimo  i projektiramo naše montažne kuće od 2018 g. U konstantnoj smo potrazi za kvalitetnom radnom snagom na završnim radovima kao i za samu montažu. Ono što nudimo svojim podizvođačima kao i našim zaposlenicima su redovni i sigurni prihodi fixno radno vrijeme od 8 do 16 h od ponedjeljka do petka. Subota, nedjelja kao i svaki blagdan slobodan.

Rad na terenu se odvija od ponedjeljka do subote prije podne sami rad na terenu je od 5 do 20 radnih dana zavisno o fazi izvedbe same kuće. Smiještaj je u cijelosti plaćen kao i dva obroka prijevoz za naše zaposlenike, dok podizvođači putuju o svom trošku do mjesta izgradnje kao i dionicu na samo gradilište. I to sve radi svoje slobodne volje odlazaka kući kao i njihovog radnog vremena koje mi neodređujemo. Svi zainteresirani za suradnju ili za zapošljavanje direktno u našem poduzeću  mogu se javiti na službeni e mail  za prijavom za radno mijesto Tesar/ Tesarica, Stolar /Stolarica, Knaufer/ Knauferica, Fasader/ Fasaderka, Električar /Električarka, Vodoinstalater/ Vodoinstalaterka. Timski rad obvezan, osnove  rada na računalu te vozačka dozvola. Naši zaposlenici ne trebaju radno iskustvo u izradi montažnih kuća jer nudimo izobrazbu za navedena radna mjesta.

e-mail: msmontaznekuce@gmail.com